Sistemes de recollida o lliurament

Servei a domicili

Escollint servei a domicili rebreu o us recolliran els llibres a casa. El transport té cost o no en base a l’import de la venda o de la comanda. Al fer la venda o la compra el sistema us calcularà automàticament el cost. Si teniu una compra o venda amb molts llibres aquesta serà la millor opció.

El servei de transport farà 3 intents a les hores i adreça indicades.

Servei “punt de recollida”

Escollint servei “punt de recollida” rebreu o recollireu els llibres a un punt de recollida pre-establert proper a casa vostra. El servei “punt de recollida” té un cost fixe per llibre. Al fer la venda o la compra el sistema us calcularà automàticament el cost. Si teniu una compra o venda amb pocs llibres aquesta serà la millor opció.

Us posareu en contacte amb el “punt de recollida” per a el lliurament o recollida de llibres.

 

Partició de lliuraments o recollides

Les compres o vendes es poden dividir en més d’una entrega.

Compres

Un sol lliurament: Si es tria un sol lliurament prevaldrà la data de lliurament més llarga. Si es sobrepassa un valor de compra determinat, el lliurament és sense cost.

Lliurament dividit: Es pot dividir el lliurament de la compra en diferents etapes si te diferents dates de lliurament. S’estableixen les dates de lliurament en base a les dates establertes per a cada bloc, servint ràpidament els llibres en estoc i en properes etapes els que estiguin pendent d’arribar.

En tots els casos, el cost del servei de lliurament va lligat a la modalitat triada i en el valor dels llibres de cada bloc.

Vendes

Una sola recollida: Es recullen TOTS els llibres de la venda quan el primer llibre s’adjudica a una compra. En aquest cas, en base al valor de la venda el transport pot ser sense cost.

Punt de recollida: Es pot lliurar els llibres a mida que s’adjudiquin a una compra, utilitzant el servei de punt de recollida. En aquest cas, cada llibre té un cost de recollida fix que el sistema calcula.

En qualsevol cas, el cost de la recollida, si n’hi ha, es resta del guany de la venda.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *