Qué és Buuks?

Buuks és una plataforma d’intercanvi especialitzada en llibres escolars. A Buuks es venen i compren els llibres escolars usats.

Buuks està obert a totes les famílies que volen comprar i vendre llibres escolars usats.

Els llibres usats passen per Buuks on es revisen i es classifiquen segons el seu grau d’ús abans de ser enviats als compradors. Garantint que l’estat del llibre és el que han sol·licitat.

D’aquesta manera es compren llibres escolars revisats i garantits a bon preu, estalviant fins un 70% i sense moure’s de casa. En el procés de fer la comanda es veu la disponibilitat que buuks te en estoc (al magatzem) o a casa del venedor (en espera), diferenciat per estat d’ús. En cas de que no hi hagi disponibilitat, es pot demanar nou (excepte en llibres desclassificats) o es pot optar per demanar que Buuks te’l busqui durant un període de temps.

Amb Buuks també es venen llibres escolars usats, recuperant part del cost dels llibres i sense moure’s de casa. Es detallen els llibres a vendre directament online o enviant el llistat o les fotos dels llibres per correu electrònic. Quan un dels llibres s’adjudica a una compra, Buuks recull el llibre i el revisa.

Les famílies que compren llibres a Buuks i a final de curs els venen novament a Buuks son les que entren al Cicle Buuks. D’aquesta forma redueixen l’impacte medi ambiental gràcies al reciclatge d’aquests llibres i a l’hora aconsegueixen un estalvi de més del 70% en llibres escolars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *