Com vendre llibres escolars usats i guanyar diners

Molts encara guardem a casa llibres escolars dels nostres fills, alguns per motius emocionals, altres perquè no sabem què fer amb ells. Ara podem vendre aquests llibres a buuks.org i recuperar diners.

Com funciona?

És molt fàcil i simple:

  • Es fa l’alta a buuks.org
  • S’entra l’isbn o nom del llibre o llibres que es volen vendre. També ens podeu enviar la foto dels llibres que teniu i nosaltres els entrem al sistema.
  • S’indica l’estat de conservació del llibre: semi-nou, usat o molt usat. Amb l’ajut de la guia de l’estat del llibre.
  • Buuks us indica el preu de venda segons la classificació de l’estat del llibre

A la que Buuks té un comprador, passa a buscar els llibres per casa del venedor o del punt de recollida on els haureu deixat. Abans d’enviar-los al comprador els llibres son revisats i es verifica que l’estat de conservació sigui el correcte, corregint-lo si estan mal classificats.

Un cop revisat s’envia junt amb la resta dels llibres demanats al comprador i passats els 15 dies (establerts per llei per a la devolució de la compra online), s’abona el preu de venda al venedor.

L’import abonat s’afegeix al saldo del venedor, que pot utilitzar el saldo per a la compra d’ altres llibres a Buuks o pot demanar la transferència al seu compte bancari.

Si es posen a vendre llibres durant la temporada alta (de juny a setembre), la venda de llibres usats serà ràpida. Es tenen a casa fins a que hi ha un comprador, moment en el que es passen a recollir a domicili o pel punt de recollida.

A Buuks funcionem amb el sistema FIFO (Fisrt in-First out) en el què el primer llibre que s’entra a Buuks per a vendre és el primer llibre que surt en la primera comanda que inclou el llibre en la seva petició de compra. Per això, quan abans pengeu els llibres a Buuks, abans els vendreu i abans podreu gaudir dels diners de la seva venda!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *