Com podem entrar al cicle Buuks?

Entrar al cicle Buuks es molt fàcil, només cal comprar llibres usats a Buuks i al acabar el curs vendre els llibres novament a Buuks, per a què un altre família en pugui gaudir.

A Buuks pots COMPRAR BUUKS usats al millor preu. Només cal que detallis els llibres que necessites en la web o que ens enviïs el llistat de llibres que necessites i ho fem per tu. T’enviarem els llibres amb garantia de retorn durant 15 dies.

També pots VENDRE BUUKS recuperant part del seu cost. Només ens has d’indicar els llibres a la web o enviar-nos fotos del llibre i ho fem per tu. A la que surti un comprador revisarem el llibre per a verificar que l’has classificat bé i als 15 dies de que el comprador el rebi, t’afegirem el preu de venda al teu saldo. Podràs utilitzar el saldo per a comprar llibres escolars o podràs demanar que te’ls transferim al teu compte.

Entrant al cicle de Buuks no només podràs allargar la vida dels llibres, sinó que podràs estalviar-te més del 70% en els llibres escolars dels teus fills!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *