Com comprar llibres escolars al millor preu

A buuks.org pots demanar tots els llibres que els teus fills necessiten per el curs escolar i n’obtindràs el millor preu, estalviant més d’un 70% en llibres.

Com és possible?

Buuks es nodreix, per atendre les necessitats de les famílies, tant de llibres nous, com de llibres usats. Els llibres usats provenen de famílies que venen els seus llibres usats a Buuks.

Buuks revisa els llibres i els classifica en base al seu estat de conservació. La classificació dels llibres serà un dels 4 estats següents: Nou, Semi nou, Usat i Molt usat.

Els preus es situen en 4 nivells, anant del preu més alt quan el llibre és nou, al més baix quan és molt usat. A Buuks cada família decideix el preu que vol pagar pels llibres.

A Buuks es fa la comanda online dels llibres que es necessiten. Al fer la compra es pot triar entre llibres en estoc a buuks o pendent d’arribar de casa del venedor. Si no hi ha estoc, el comprador pot triar posar-se en espera de que un venedor n’ofereixi un per vendre en els propers dies o triar-ne un de nou (a no ser que estigui discontinuat per l’editorial).

Un cop Buuks ha rebut i revisat tots els llibres s’envien amb la garantia de l’estat sol·licitat, i si es vol, també folrats i etiquetats.

I això no és tot, doncs al finalitzar el curs escolar, es pot entrar al cicle Buuks i revendre els llibres a buuks.org, recuperant més o menys diners, en base a l’estat en el que queden els llibres desprès d’un any d’ús.

A Buuks tant es pot estalviar diners al comprar els llibres escolars, com recuperar diners a final d’any revenent els llibres a Buuks. És per això, que adquirint els llibres a Buuks, les famílies es poden estalviar més del 70% en llibres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *