Centres Adscrits

Quan un centre entra com a Centre Adscrit a Buuks.org la recollida i lliurament dels llibres es fa en el mateix centre escolar i sense cost de transport per a les famílies. Les famílies poden rebre llibres usats en l’estat que han escollit i estalviar fins un 70%.

Com es pot ser centre adscrit?

Només cal contactar amb Buuks.org i demanar d’entrar com a centre adscrit. La direcció del centre ha de donar el seu vistiplau. Buuks.org va al centre per a:

Reunions informatives: Es realitzen reunions informant del funcionament de Buuks.org amb l’AMPA, la direcció del centre i els pares.

Venda: La recollida dels llibres usats es realitza en el mateix centre durant el període de juny a setembre

Compra: El lliurament de les comandes de compra es fa en el mateix centre al setembre. Si així s’acorda, es pot deixar la compra a la taula de cada nen el primer dia d’escola o institut.

 

Com funciona?

Les famílies fan l’alta com a usuaris a Buuks.org i poden comprar o vendre llibres.

Venda: Les famílies poden fer una venda dels llibres que tenen usats i detallar el seu estat (semi nous, usats o molt usats). Ho poden fer les mateixes famílies entrant a la venda de Buuks.org o be poden enviar la llista de llibres a vendre o la foto dels codis del llibre i Buuks.org prepara la venda. Els llibres queden disponibles per a el primer comprador que sol·liciti aquest llibre i en aquest estat.

Compra: Les famílies poden fer una compra dels llibres usats i nous i detallar l’estat d’ús que volen (semi nous, usats o molt usats). Ho poden fer les mateixes famílies entrant a la compra de Buuks.org o be enviant la llista de llibres que necessiten detallant l’estat d’ús que desitgen. Al fer la compra es pot veure quins llibres usats ja estan en estoc a Buuks o quins estan a casa del venedor pendents d’arribar a buuks. Si no hi ha estoc de llibres usats, es pot triar entre posar-se a l’espera de que un venedor n’ofereixi un en els propers dies o triar-lo nou (excepte si està discontinuat per l’editorial). La comanda es rep al centre al setembre.

Els centres adscrits a Buuks.org tenen l’avantatge que la recollida i el lliurament dels llibres es fa en el mateix centre escolar i que els enviaments no tenen cap cost per a les famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *