Buuks – compra i ven llibres al millor preu

Buuks és una plataforma online per a comprar i vendre llibres escolars al millor preu. Buuks s’ha creat pensant sobretot en aquelles famílies que no tenen accés al reciclatge o socialització de libres i amb l’ànim de poder universalitzar l’accés de les famílies als llibres usats.

Nous i usats

A Buuks es poden comprar tots els llibres escolars que necessiti la família, tant nous com usats.

Els llibres usats, inclouen tots els llibres en els que no s’hi escrigui a l’interior i que es puguin reutilitzar. Parlem doncs de llibres de text, llibres de lectura, diccionaris, atles. Quedant exclosos els llibres d’exercicis o quaderns, excepte si estan sense escriure o si s’ha esborrat el text escrit.

Els llibres nous pot ser qualsevol, ara bé, si es vol reciclar el màxim de llibres, els llibres nous es queden limitats als llibres d’exercicis i de nova edició. Aquests últims inclouen aquells llibres que acaben de ser editats i que per tant no es poden trobar exemplars usats disponibles.

Revisats i garantits

Tots els llibres que es compren a Buuks estan revisats i garantits. Cada llibre es revisa per a verificar que estigui complert i integra, doncs no s’accepten llibres que els faltin fulls, els lloms o les tapes. Es verifica que no tingui guixades que comprometi l’adequada lectura del llibre i que el seu estat es correspongui amb la classificació d’ús que s’ha demanat al fer la comanda. Cap llibre no es lliura sense aquestes comprovacions prèvies, i a més, Buuks garanteix que els llibres compleixen una estricta classificació d’ús. En tot cas, tot comprador tant de llibre nou com usat, té la garantia de devolució amb retorn de l’import abonat fins 15 dies desprès de rebre la comanda.

Tria el preu

A Buuks es tria el preu que es desitja, atès que segons l’ús del llibre s’estableix un preu o un altre. Llibres nous i en més bon estat tenen un preu superior als llibres usats. El preu va baixant a mida que el llibre està més usat. D’aquesta forma les famílies poden triar el nivell de preu que s’adapta millor a les seves necessitats.

Servei a domicili

Pensant en tot moment amb la màxima comoditat de les famílies, Buuks fa servei a domicili. En cas de que vulgueu vendre els vostres llibres usats, Buuks us els ve a buscar a casa. En cas de que vulgueu demanar els llibres a Buuks, us els lliurarà a casa també.

Servei “punt de recollida”

Pensant en les famílies que desitgin pocs llibres i vulguin estalviar-se el màxim, també poden triar el servei “punt de recollida” en el que podran recollir el llibre o llibres en qualsevol dels múltiples “punts de recollida” existents.

Buuks és per tant, l’alternativa fàcil i garantida, per a adquirir i vendre llibres escolars al millor preu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *